Tämä Facebook-kilpailuidea houkuttelee asiakkaasi ottamaan kuvia itsestään vuorovaikutuksessa tuotteidesi / palvelujesi kanssa tai heidän ollessaan yhdessä tiili-ja laastin sijainnissasi. Se on samanlainen kuin numero 1 siinä mielessä, että se luo henkilökohtaisen suosituksen / suosituksen yrityksellesi, mutta sillä on sekä suuri etu että haitta:

Etu: valokuva tarjoaa vakuuttavan todisteen siitä, että suosittelet yritystä ja sen tuotteita, koska sinun on joko ostettava tuote / palvelu yritykseltä tai käynyt jossain sen sijaintipaikoista.

Haitta: Tulokkaan on jo ostettu tuotteesi / palvelusi tai käynyt yhdessä paikassa, mikä on suuri este markkinoille pääsylle.

Jotta tämäntyyppinen kilpailu onnistuisi, sinulla on jo oltava paljon asiakkaita ja faneja Facebook-sivullasi. Miksi? Vain kohtalainen osa asiakkaistasi näkee tai osallistuu kilpailuun. Ja päästäkseen sisään heidän täytyy ottaa aikaa ottaa valokuva itsestään tekevän jotain erityistä. Tämä taas vähentää haluavien osallistujien määrää kilpailussa.

Jotta voit saada menestyksekkään tuoton sijoituksellesi (viittausten lukumäärä) tästä kilpailusta, suosittelen tämän kilpailun idean käyttöä vain, jos sinulla on vähintään 5000 tykkäystä Facebook-sivullasi. Tämä antaa sinulle tarpeeksi ilmoituksia, jotta kilpailu on houkuttelevaa ja houkuttelee ihmisiä jakamaan ystäviensä kanssa saada enemmän ääniä kuin mikään muu kilpailu.

Älä raivota, jos sinulla on vähemmän kuin 5000 Facebookia. Suosittelen Facebook-kilpailuidean 1 käyttöä: Se antaa sinulle paljon ilmoituksia ja tuotesuosituksia helpottamalla ihmisten pääsyä.

Voit suorittaa tämän tyyppisiä kilpailuja käyttämällä Facebook Contest App -sovellusta, kuten Wishpond’s Photo Contest App. Aivan kuten kilpailussa # 1, voit käyttää sisäänrakennettua äänestystä kilpailuista voittajan määrittämiseksi. Osallistujia ajetaan jakamaan mahdollisimman paljon ystäviensä kanssa saadaksesi eniten ääniä.

Content Protection by DMCA.com