Sydäntä särkevä kirje, jonka väitetysti ei tukenut isä homo-pojalleen, on kirjoittanut viruksen blogosfäärissä.

Alun perin lähettämänsä Reddit-julkaisuun ja lähettänyt Athlete Ally -yhtiön perustaja (ja HuffPost Gay Voices -blogger) Hudson Taylor Facebook-profiiliinsa, kirje on osoitettu yksinkertaisesti Jamesille ja se kuuluu seuraavasti:

OIKEA ELÄMÄ. TODELLISET UUTISET. TODELLISET ÄÄNTEET.
Auta meitä kertomaan enemmän tärkeitä tarinoita äänistä, jotka liian usein jäävät ennenkuulumattomiksi.

”Toivon, että puhelusi ei saanut siunausta elämäntyyliäsi heikentävästäni. Minulla on iloisia muistoja aikamme yhdessä, mutta se on kaikki menneisyydessä. ”

Kirje – sen jälkeen, kun sen ovat lähettäneet Towleroad, Pink News, Uusi kansalaisoikeusliike, Totuus voittaa muiden tiedotusvälineiden joukossa – jatkuu:

“Teit valintasi, vaikka se olisi väärä. Jumala ei aikonut käyttää tätä luonnotonta elämäntapaa. Jos et halua osallistua hautajaisiin, ystäväni ja perheemme ymmärtävät.”

View an image of the letter below, then scroll down to keep reading:

Redditin käyttäjä RegBarc, joka latasi kuvan kirjeestä, sanoo, että kirje on kirjoitettu viisi vuotta sitten sen jälkeen kun hän tuli ulos homoksi isänsä luo. “On tärkeätä tietää, mitä tämä Bryan Fischerin, Maggie Gallagherin, Dan Cathy et al.: N pyrkimys tekee jokapäiväisille ihmisille”, hän totesi. “En ole koskaan tehnyt huumeita, olin erinomainen opiskelija, tottelevainen lapsi (paljon vähemmän vaivaa kuin monet luokkatoverini), en juo ennen 22-vuotiaista, koska se pelotti minua, ja minulla on ollut vain yksi ylinopeuslippu elämässäni , Hän totesi. “Silti näen edelleen ansaitsevan tämän kauhistuttavan vihan ja pelkuruuden, jonka yksi ihminen voi asettaa toiselle.”

Kirje on saanut vastauksen hyökkäyksen sen alun perin lähettämisen jälkeen. “Toivon todella, että jonain päivänä hänellä on mahdollisuus katsoa syvästi sydämeensä ja tulee ymmärtämään, kuinka kauheasti, kauheasti hän ruuvatti tämän”, Redditin käyttäjä huomauttaa. “Jos niin, hänellä on ehkä mahdollisuus aloittaa henkilökohtainen lunastus ja paraneminen.”

Lisää toinen: ”En usko, että” isä ”on sopiva termi tälle miehelle. Hän lopettaa kaiken, mitä nimi tarkoittaa. Hänen olisi pitänyt allekirjoittaa “Hyvästi, Bigot.” ”

Content Protection by DMCA.com